AIGUA TERRA, SOL
I QUÈ MÉS NECESSITA L’HORT?

de 3 a 8 anys

Sabies que cuidar un hort en dóna vida? Saps què ens cal perquè creixin les plantes i les hortalisses? Sabies que hi ha qui canta i parlar amb els vegetals? En aquest conta contes, descobriràs tot sobre com cuidar l’hort i la natura i de passada … Cultivar l’amistat, el respecte i la responsabilitat, des d’emocions tan humanes com la ràbia, l’enveja, la tristesa o l’alegria.

ContaContes / Contes amb música i cançons

AIXÒ NO ES DIU,
AIXÒ NO ES FA

de 3 a 8 anys

Sou d’aquells a qui sempre han de dir «Això no es diu» o «Això no es fa»? Doncs aquí compartirem un reguitzell de contes d’infants desobedients i trapelles que fan rebequeries, no volen menjar, trenquen barreres, desafien i s’arrisquen a no fer cas dels pares i de les mares!

ContaContes / Contes amb música i cançons

BIODIVERSITAT
DE CONTES

de 3 a 8 anys

De debò que no t’agraden les bledes? Ni els pebrots, ni els revés, ni la coliflor…? I què me’n dius dels espinacs? Veniu a conèixer la vertadera història d’en Patufet i el follet Pinxet. Contes i cançons que ens parlen d’alimentació sana i equilibrada, de biodiversitat, d’ecologia, de desenvolupament sostenible, d’emocions (por, ràbia…), de créixer i de fer-se gran!

Contes i cançons. Per a infants de 2 a 8 anys. Pot ser espectacle per a Cicle Infantil i Cicle Inicial.

ContaContes / Contes amb música i cançons

EMOCIONA’T! /
QUINA POR

de 3 a 8 anys

Deixa’t acompanyar per en Lin i la Dot. Emocions, reptes i pors que ens porta la vida: por al desconegut, a les ombres, a quedar-se sense amics, que no t’estimin, a la mort, a créixer! Alegria, tristesa, vergonya … Cançons emocionants que ens poden ajudar tot integrant el cap, el cos i les emocions i la vareta màgica del Benestar Emocional.

ContaContes / Contes amb música i cançons

QUAN ARRIBA L’HIVERN,
SOPA, UN CONTE
I FOC ARDENT!

de 3 a 8 anys

Arriba l’hivern i els contes a la vora del Foc. Contes de tendresa, d’il·lusió i d’esperança. També de fred gelat i foscor. Contes tradicionals d’aquí i d’allà, contes del dia a dia … Amb alguna cançoneta i algun poema per anar amanint!

ContaContes

LLEGENDES I CONTES
DE CATALUNYA!

De 5 a 10 anys

Aquí no li agraden les llegendes que relaten la nostra història? Otger Cataló, Les quatre barres, el Pont del diable, Fava Favera, L’espasa de la virtut, Fra Garí, El timbaler del Bruc … Un producte de la nostra terra i cultura!

ContaContes

DIFERENTS
PERÒ IGUALS!

de 4 a 10 anys

Diversitat, acceptació, enveja, la mentida … Fills i pares insatisfets! Contes italians, anglesos, castellans i catalans. Un munt de contes per treballar el Respecte i la Tolerància, però també la sana Autoestima que ens permet gaudir de ser cadascú únic i irrepetible!

ContaContes

ORELLES DE PAPALLONA,
POCA BROMA!

De 4 a 10 anys

En la prevenció de l’assetjament escolar la paraula clau és el RESPECTE i, qui més pot fer són els espectadors que ho veuen… Fora etiquetes, fora jutjar, fora excloure! Contes que parlen del respecte, de la diferència, de la violència encoberta, dels sobrenoms … I una mica de l’enveja i la mentida. Treballar que la igualtat passa pel respecte a la diferència!

ContaContes

RATES I RATOLINS …
NO FAN POR!

de 3 a 8 anys

Recordeu el conte rimat de “la rateta que escombrava l’escaleta” dels anys 60? I “el millor pretendent del món!”?… Aquí podreu escoltar aquests i altres contes rimats i divertits on els protagonistes són animals… molt humans!

ContaContes / Contes amb música i cançons

JUGUEM?
QUIN MUNT DE LLIBRES!

De 5 a 9 anys

Llegim, juguem amb les paraules, fem mim mentre ens endinsem en el món de la literatura i la lectura. S’adapta el joc i el llibres a demanda de la biblioteca.

Joc d’animació a la lectura amb contes i activitats lúdiques.
Activitat per donar a conèixer la biblioteca a les escoles que la vulguin visitar!
BIBLIONADONS 0 – 3 anys

BIBLIONADONS

CANTA LA SON,
CANTA LA GANA

Per a famílies amb infants de 0 a 36 mesos i Llars d’Infants

Espai participatiu on pares, mares i nins parlarem cantant i cantarem parlant! Escalfem la veu, parlem de l’educació musical, de l’oïda, del vincle i, la seva relació per construir futurs lectors!

Moixaines i jocs de falda / Música popular i tradicional
ContaContes / Contes amb música i cançons

BIBLIONADONS

SENSACIONS
I RITMES DE LA PARAULA…

Per a famílies amb infants de 0 a 36 mesos i Llars d’Infants

Música, ritmes i paraules per viure en família tot experimentant amb el soroll de la pluja, els colors i les teles, i la sonoritat de l’ambient: La gran pluja, la tortuga Filomena i Les disfresses del sol… cançons, textures, ritmes …

Moixaines i jocs de falda / Música popular i tradicional
Contes amb música i cançons

A RITME DE SOMNIS

La gran família de la percussió

Per a famílies i escoles de 6 a 10 anys

Audició musical amb format espectacle on acompanyarem la Rita en els seus somnis en un recorregut pels instruments de percussió i diferents estils de dansa i expressió corporal.

Audició musical
Espectacle amb música i dansa
Taller musical