Tallers per infants de 0-10 anys

  • CANTA LA SON CANTA LA GANA!
  • EMOCIONA’T (taller i conta contes)
  • POCA BROMA (assetjament i bullying)
  • DIFERENTS PERÒ IGUALS!     De 4 a 10 anys.
  • ORELLES DE PAPALLONA, POCA BROMA! contes per treballar l’assetjament! De 4 a 10 anys.
  • EMOCIONA’T/ QUINA POR Conta contes

Descarrega’t el catàleg tallers_infants_MHT_2021_22

CANTA LA SON I CANTA LA GANA.. A TOTHORA CANTA QUE EL NIN HO DEMANA

Per pares, mares, avis i àvies, tiets i tietes amb infants de 0 a 36 mesos

Moixaines i jocs de falda / música popular i tradicional

Espai participatiu on pares, mares i nins  parlarem cantant i cantarem parlant! Aquest taller és per pares i mares de llar d’infants (0-36mesets)…. i cal venir amb la o les criatures!!!

Escalfarem la veu i comentarem cinc consignes importants sobre l’ús d’aquesta i  la importància de l’educació musical i de l’oïda en el treball de les emocions i per construir futurs lectors.

Aprendrem i compartirem cantarelles, jocs de falda i nonons tot fent un recorregut per la poesia musicada catalana del costumari català i altres. Usarem la creativitat per aprendre a educar el ritme i la sonoritat de les paraules, aspectes que facilitaran  després la introducció del llenguatge i la lectura a la seva vida i, el més important… crear i enfortir els vincles afectius amb els nostres nadons!

EMOCIONA’T

Per edats de 3 a 100 anys.

En els darrers temps, cada cop més l’educació emocional ha anat prenent pes i protagonisme en l’educació. I és que hom s’adona que les emocions, el pensament i el cos formen una mateixa entitat indissoluble i que si cadascuna d’aquestes parts va  descoordinada de l’altre, el nostre creixement com a persones es veu malmès i la vida se’ns presenta més difícil.  

Aquest taller s’adapta a les diferents edats treballant  bé des del conte, bé des de la dramateràpia, bé des de diferents vídeos. Aprendrem a ser conscients de les emocions primàries i  algunes de secundàries pròpies de l’edat per veure com ens afecten. Ens iniciarem en  la gestió emocional: consciència, expressió.  Aplicarem algunes estratègies de regulació emocional. Tot plegat  des diferents maneres actives, participatives i reflexives,  en funció de les edats .

La xerrada te una durada de 60-90 minuts en funció de les edats. Pot tenir un format de taller i fer vàries sessions.

L’ASSETJAMENT NO ÉS UNA BROMA

Per edats de 6 a 100 anys.

VIOLÈNCIA, VANDALISME, DISRUPTIVITAT,CONFLICTES INTERPERSONALS … de què parlem exactament?. Què faig per prevenir? Això no són les bromes pesades de tota la vida? I les relacions abusives? Són el mateix?

La xerrada – taller  té una durada de 90 minuts a 120, i s’imparteix amb el suport d’una presentació amb PowerPoint, vídeos i dinàmiques variades en funció de l’edat.

DIFERENTS PERÒ IGUALS  

De 4 a 10 anys                                                           

Taller amb contes i dinàmiques per treballar la diversitat, l’acceptació, l’enveja, la mentida … I dels fills que no estan contents amb els pares que tenen i els pares que no estan  contents amb els fills que els hi ha tocat! Contes italians, anglesos, castellans i catalans. Un munt de contes per treballar el Respecte i la Tolerància, però també la Sana Autoestima que ens permet gaudir de ser cadascú Únics i Irrepetibles!

ORELLES DE PAPALLONA, POCA BROMA!  contes per treballar l’assetjament          De 4 a 10 anys

Taller amb contes com: Orelles de papallona, Juul, Iguals i diferents,  Por quatro esquinitas de nada, El pot d’en Llorenç, Els noms robats, Stelalluna, L’ànec amb botes …  Tots aquest contes ens parlen de l’assetjament, del respecte, de la diferència, de la violència  encoberta,  dels sobrenoms, … i una mica de l’enveja i la mentida. Un munt de contes i de dinàmiques per treballar que la IGUALTAT  passa pel respecte a la diferència!

EMOCIONA’T / QUINA POR  Per edats de 3 a 100 anys. Grups de 10 a 75 nens

Si el que us interessa més és una sessió contes de les emocions i que us doni peu a treballar-les al vostre ritme, podeu gaudir de:

  • En EMOCIONA’T els contes estan relacionats amb tota mena d’emocions, reptes i pors que ens porta la vida.
  • A “QUINA POR” els contes parlen de la por al desconegut, por a les ombres, por a quedar-se sense amics, por  a que no t’estimin, por a la mort, por a créixer!  

Metàfores de la vida  que ens poden ajudar a créixer i tot integrant el cap, el cos i les emocions!

http://www.youtube.com/watch?v=MoTPBW-4Wi4

 

“El miracle no consisteix en caminar sobre les aigües. El miracle consisteix en caminar sobre l’herba verda, habitant en profunditat el moment present i sentint –se veritablement viu.”

Thich Nhat Hanh

Back to top