Qui sóc

IMG_0941Mhelena (4)

“Les persones poden fer pràcticament qualsevol cosa si troben dins seu els recursos per creure que poden”

Anthony Robbins

M. Helena Tolosa Costa, ha treballat des de l’any 1990 en centres d’Educació Especial, Infantil , Primària i ESO com a docent i logopeda. Des de l’any 2006 treballa com a psicopedagoga en actiu en el camp de les escoles de pares i mares, l’assessorament familiar, personal i d’adolescents, formació per a docents i tallers als Instituts i escoles en les àrees d’orientació vocacional i personal, resolució de conflictes, comunicació, gestió emocional i autoconeixement. Col·labora amb la Diputació de Girona i la Generalitat en diferents programes adreçats a les famílies. Com escriptora ha publicat el llibre “Els nostres conflictes de cada dia”, contes  i,  elabora material divers per diferents editorials i per a la Generalitat de Catalunya.

Ha publicat amb Setdedisseny LIN I DOT i la vareta màgica del benestar emocional, un kit que conté un conte i material per construir una vareta màgica per al benestar emocional adreçat a infants de 3 a 7 anys.

Està formada en Magisteri a la UB, Logopèdia a l’Hospital de Sant Pau, Psicopedagogia per la UOC,  Programació Neurolingüística al centre  CTUG  i,  en Teràpia familiar sistèmica al centre Kine (adscrit a la Universitat de Jerez). Postgrau en Pràctiques Restauratives (UDIMA-Logos Media).

Cooperant durant dos anys a Amèrica Llatina en projectes de desenvolupament i educació a Veneçuela i Bolívia.

Mare de tres fills.

Artista i creadora, també dedica part del seu temps al món del teatre, la veu, el cant , la dansa com a actriu, cantant i conta contes. Té editats dos àlbums discogràfics: CONFIDÈNCIES i DESERTA EL FOSC.

One Comment

  1. 10 trucs per una millor comunicació entre pares i fills – YouMeKids

    […] M. Helena Tolosa Costa (Barcelona, 1969) és docent, logopeda, psicopedagoga especialitzada en teràpia familiar i mare de tres fills. Parla sense embuts i amb exemples clars. Ens proposa deu trucs per comunicar-nos de la millor forma amb els nostres fills. […]

Back to top