Els nostres conflictes de cada dia

“Els nostres conflictes de cada dia”

Els conflictes en el si de la família sorgeixen cada dia. Alguns són constants, altres esporàdics. Dormir, menjar, els deures, lʼescola, els amics, la televisió, les rebequeries, lʼhora de tornada, baralles entre germans… Tot sʼha de negociar? Com? Premiar? Castigar? Cal donar explicacions per a tot?

Aquest llibre és una barreja amorosa dʼexperiència de filla, dʼexperiència de mare i dʼexperiència en el món educatiu i psicopedagògic. És un manual. Un manual dʼingredients, no un llibre de receptes que cal seguir pas a pas per assolir amb èxit el producte final. És un manual pràctic per a fills dels 0 als 18 anys ( o més!): amb la descripció dels ingredients que cal considerar, ingredients que podeu combinar al vostre gust segons el resultat final que desitgeu; un llibre dʼaplicació múltiple, dʼobservació i dʼacció, per aplicar i no pas teoritzar. Un manual que ens pot obrir vies, donar llums i facilitar el dia a dia amb els fills.

Apunts al blog sobre el llibre

3 Comments

  1. Dani Castro

    Fa unes setmanes que he començat el llibre, i destaco la bona lectura, per l’estructura dels capítols així com els exemples. I com indica ja en el pròleg, no el considero com un manual, és més una plantilla sobre la que anem aportant i treien idees o eines que posem en el nostre dia a dia familiar. El resultats a curt termini han estat molt positius. Moltes gràcies i enhorabona pel llibre.

  2. Annabel

    Fa uns dies que m’estic llegint el llibre i m’ha atrapat! És de lectura clara i entenedora. M’agrada perquè s’explica moltes situacions pràctiques en les que ens podem trobar en el dia a dia amb els nostres fills i a més moltes estratègies que podem aplicar. És molt pràctic, com diu el subtítol, tot el que s’hi comenta és pot aplicar en situacions quotidianes que tots vivim. Gràcies per aquest llibre que vaig descobrir a la biblioteca del meu poble. Enhorabona!!!

  3. admin

    Moltes gràcies! Els vostres feedbacks en esperonen a la feina de cada dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top